tisdag 28 februari 2012

this is our crib

Det finns en anledning till att vi inte har ett fräscht badrum i hemmet. Det handlar inte om ekonomi, lathet eller okunskap.
Det handlar om att vi bor i hyresrätt.

Vi har sedan inflyttning anmärkt på bristfällig, rutten våtrumstapet. Besiktningsmannenkvinnan har "fuktmätt" rummet och konstaterat att det ska åtgärdas.

Åtgärden handlar inte om att, som jag önskat, riva hela badrummet och bygga upp det ordentligt (då givetvis med kakel och klinker).
Åtgärden handlar om att målaren ska komma hit och måla tapeten, vilket vi känt oss glada och tacksamma över för att öka standarden, om än ett litet steg.

Nu har vi äntligen fått en avtalad tid med målaren, vilken är imorgon, så nu har vi förberett för farbror målaren enligt konstens alla regler - demonterat saker och ting, tagit ut badkaret osv.
Och det var vid det sist nämnda momentet vi råkade ut för trubbel. Eller trubbel kanske man inte kan kalla det, men vi såg något som inte ser helt vackert ut.

Men!

Tänka sig vad lite målarfärg kommer göra susen.
Jag har aldrig hört talas om den här supervåtrumsfärgen som gör att rören plötsligt kommer att sitta fast i väggen och samtidigt ger ett nytt skikt där tapeten helt fallerat.

Men jag ser fram emot att se på den här nya supervåtrumsfärgen.


Just nu klistrar Anna ihop ett mail till alla inblandade.
Under denna process ser jag detta på Aftonbladet.se:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar